На Харківщині можна буде отримати продуктові набори

У громаді на Харківщині видаватимуть продуктову допомогу

Сьогодні з 10:00 у смт Старий Салтів по вул. Перемоги, 34 (подвір'я ліцею) планується розвантаження продуктових наборів. Мешканців громади запрошують допомогти, інформує портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Старосалтівської СВА.

Видача відбудеться 10 червня з 9:00-12:00 благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа100 відсотків життя" м. Харків".

Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають на території смт Старий Салтів по вулицям:

вул. Перемоги,

вул. Світла,

вул. Івана Франка,

вул. Культури,

вул. Міжнародна,

вул. Харківська,

вул. Лісна,

вул. Квітуча.

Для отримання продовольчої допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН необхідно пред’явити оригінали документів:

- паспорт;

- ідентифікаційний код;

- довідка ВПО;

- свідоцтво про народження (для дітей).

У разі якщо особа не може отримати гуманітарну допомогу особисто, звернутися може інша особа за пред’явлення оригінала документа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині населений пункт перейшов під окупацію

Карта бойових дій проєкту DeepState оновилася з описом: “Ворог окупував Іванівку”. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію авторів проєкту.

Аналітики Інституту вивчення війни тим часом заявили, що ЗС РФ просунулися на південний схід від Куп’янська.

“Геолоковані кадри, що опубліковані 6 червня, показують, що російські війська просунулися на північний захід від Іванівки (на південний схід від Куп’янська) під час скороченої механізованої атаки силами розміром зі взвод, що вказує на те, що російські війська, можливо, також просунулися далі в самій Іванівці”, – повідомили у зведенні ISW.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться