На Харківщині сьогодні видають гуманітарну допомогу: де отримати

Сьогодні видають продуктову та непродовольчу допомогу у громаді Харківщини

Сьогодні, 08.07.2024 р. в смт Старий Салтів з 9-11 години по вул. Перемоги, 34 (подвір'я ліцею) проходить видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Старосалтівську селищну військову адміністрацію.

Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають на території смт Старий Салтів.

Для отримання продовольчої допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН необхідно пред’явити оригінали документів:

- паспорт;

- ідентифікаційний код;

- довідка ВПО;

- свідоцтво про народження (для дітей).

У разі якщо людина не може отримати гуманітарну допомогу особисто, звернутися може інша людина за пред’явлення оригіналу документа.

Усі мешканці, які в липні місяці не отримали продуктову допомогу, можуть звертатися на пункт видачі з документами.

Також сьогодні з 9-11 години в смт Старий Салтів на подвір'ї ліцею по вулиці Перемоги, 34 від Харківської обласної організації Червоного Хреста проходить видача непродовольчої гуманітарної допомоги (антисептик, батарейки, подушка, ковдра) для усіх мешканців та ВПО, які фактично проживають на території смт Старий Салтів.

Для отримання непродовольчої допомоги необхідно пред'явити оригінали документів:

- паспорт;

- ідентифікаційний код;

- довідка ВПО;

- свідоцтво про народження дитини/дітей.

Також багатодітні родини міста Дергачі та навколишніх сел, які не встигли отримати гігієнічні набори у п'ятницю, 5-го липня, можуть їх отримати сьогодні, 8 липня, з 10:30 до 13:00 у Дергачівському гуманітарному центрі.

Для отримання допомоги з собою необхідно мати наступні документи:

- оригінал документа про посвідчення особи (паспорт / ID-картка / Є-документ в Дії);

- ідентифікаційний код;

- оригінали свідоцтв про народження дітей.

Інформація стосується виключно багатодітних родин (3 і більше неповнолітніх дітей до 18 років), які не отримували даний вид допомоги та проживають у Дергачах / навколишніх селах.

Для отримання гігієнічного набору може прийти одна особа з вашої родини з вищезазначеними документами.

Читайте також: АТ "Харківобленерго" опублікував новий графік відключень світла для Харкова та Харківської області, який діятиме з 6 по 12 липня



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться