У Харкові сталася серйозна аварія: подробиці

Водопровід, який прорвало, експлуатується вже понад 50 років

Ремонтні бригади служби водопровідних мереж Холодногірського району КП "Харківводоканал" ліквідували серйозну аварію на водоводі у пров. Динамічному.

Про це сьогодні, 10 липня, повідомив начальник районної служби Олександр Сірко. За його словами, цей трубопровід, який забезпечує водою мешканців кількох районів Харкова, експлуатується вже понад 50 років.

"Роботи ускладнювалися розташуванням інших комунікацій, глибиною залягання водоводу та наявністю ґрунтових вод. Проте з завданням упоралися у встановлені терміни. Паралельно замінили запірно-регулювальну арматуру магістралі на Полтавському Шляху", - повідомив Олександр Сірко.

Також він розповів, що з початку року бригади усунули 130 аварій на водоводах, упорядкували 260 оглядових колодязів, капітально відремонтували 132 водорозбірні колонки, переклали 1250 м мереж та замінили близько 40 пожежних гідрантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:                                                                               

У Харкові припинили водопостачання

КП "Харківводоканал" проведе ремонтні роботи на водопровідній насосній станції в рамках підготовки об’єктів водопостачання до осінньо-зимового періоду. Як повідомили на підприємстві, у зв’язку з цим припинене водопостачання селищ П’ятихатки, Лісне, Родичі, Флоринка, а також територій гольф-клубу та "Фельдман Екопарку". Також на підприємстві нагадали харків'янам про необхідність завжди мати достатній запас води для першочергових потреб.

Як довго не буде води – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться