У Харкові припинять водопостачання: причини та терміни

Де не буде води у Харкові, повідомили у водоканалі

КП "Харківводоканал" проведе ремонтні роботи на водопровідній насосній станції в рамках підготовки об’єктів водопостачання до осінньо-зимового періоду.

Як повідомили на підприємстві, у зв’язку з цим з 9:00 до 18:00 10 липня буде припинене водопостачання селищ П’ятихатки, Лісне, Родичі, Флоринка, а також територій гольф-клубу та "Фельдман Екопарку".

Також на підприємстві нагадали харків'янам про необхідність завжди мати достатній запас води для першочергових потреб.

Телефон для довідок: 15-33.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові комунальники розробили та виготовили бліндаж для військових

З ініціативи міського голови Ігоря Терехова фахівці КП "Харківські теплові мережі" розробили та виготовили металевий бліндаж для захисників. Як повідомили на підприємстві, бак підживлення теплоцентралі з товстої сталі вагою 15 тонн, який роками витримував тиск у 20 атмосфер, перетворився на підземну капсулу життя для військових.

"Таке інженерне рішення тепловики знайшли самі  і після консультацій з військовими додали усі необхідні опції, включно зі спеціальним дашком над входом, щоб земля не осипалася під ноги. У капсулі поклали дерев’яну підлогу, встановили місця для сидіння та полицю. На місці захисники зможуть облаштувати помешкання на свій розсуд", – зазначили у КП.

Харківські комунальники називають розробку унікальною, проте ще минулого року подібні капсули виготовляли на одному з металургійних підприємств країни.

Читайте також: Мешканці Салтівського району беруть активну участь у благоустрої дворів. Зокрема, вони створили клумбу біля одного з будинків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Ми показуємо, що навіть в умовах війни потрібно зберегти наш рідний Харків чистим та доглянутим", - зазначили харків'яни.

Фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться