На Харківщині люди почали отримувати паливні брикети

Підтримка родин Старосалтівської громади паливними брикетами

Благодійна Організація "Благодійний Фонд "Мирне Небо Харкова" спільно з міжнародним дитячим фондом UNICEF активно допомагає мешканцям Старосалтівської громади. В рамках проєкту, що спрямований на підтримку прифронтових та деокупованих територій, родини з дітьми отримують допомогу у вигляді паливних брикетів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Старосалтівської СВА.

Ця ініціатива є важливим внеском у забезпечення тепла та комфорту для мешканців у зимовий період. Особливо це стосується тих, хто найбільше постраждав від воєнних дій, та тих, хто потребує особливої уваги і підтримки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканці громад Харківщини отримають грошову допомогу, щоб пережити зиму

Три громади Харківщини, які знаходяться які у межах 10 кілометрів від лінії зіткнення або від кордону з рф, отримають допомогу на придбання палива для зими. Про це йшлося під час чергової наради з гуманітарного реагування на Харківщині, яка відбулася під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук, інформує портал "Коментарі".

Присутні обговорили стан підготовки до реалізації програми УВКБ ООН із надання деяким категоріям населення разової грошової допомоги на зимовий період. Проєкт передбачає разову виплату у розмірі 21 тисячі гривень на придбання твердого побутового палива для вразливих домогосподарств.

Читайте також: Які є труднощі з підготовкою до зими у Харкові

У Харкові цілодобово працюють над тим, щоб під час опалювального сезону всі мешканці міста постійно мали світло, тепло та воду. Про це міський голова Ігор Терехов повідомив в інтерв’ю інформаційному агентству "УНІАН".

За його словами, в Харкові вже змонтували 22 когенераційні установки і 31 блочно-модульну котельню, інформує портал "Коментарі".

"Є певні труднощі з виготовленням цих когенераційних установок (бо це іноземне виробництво), і для цього потрібен певний час. Але ми будемо пришвидшуватися на цьому шляху", - розповів мер.

Що з фінансуванням такого проєкту – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться