Як сьогодні вимикатимуть світло у Харкові та області (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні у Харківській області діють графіки відключення світла

Сьогодні 21 серпня у Харкові та області графіки відключень застосовуватимуться з 16:00 і до кінця доби. Про це повідомляють в АТ "Харківобленерго" з посиланням на інформацію НЕК "Укренерго".

В інші години – без обмежень.

Споживання об’єктів критичної інфраструктури не обмежується, зазначають в енергокомпанії.

ОНОВЛЕНО: Сьогодні, 21 серпня, з 15:30 до 18:00 і з 22:00 до 24:00 діятиме одна черга відключень.

З 18:00 до 22:00 обленерго будуть застосовувати дві черги відключень одночасно.

Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури не обмежується.

Нагадаємо, що причина початку відключень – зростання дефіциту електроенергії через спеку. Про це повідомили в АТ "Харківобленерго" з посиланням на НЕК "Укренерго".

У "Харківобленерго" оновили графіки відключення світла.

Оновлені графіки погодинних відключень електроенергії в Харкові та області у період з 17 по 23 серпня опублікували в АТ "Харківобленерго", інформує портал "Коментарі". У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла.

Червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У частині Харкова не буде газу: що сталося

22 серпня 2024 року фахівці Харківської міської філії "Газмережі" проведуть роботи на газових мережах в Холодногірському районі міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газової компанії.

У зв’язку з цим тимчасово буде припинено газопостачання деяким споживачам.

Споживачів просять бути обачними та перекрити крани перед газовими приладами. Підключення житлових будинків до системи газопостачання буде виконано після закінчення робіт та надання доступу в усі помешкання для обстеження внутрішньобудинкової системи газопостачання відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться