Дітей з Харківщини відправили до Карпат: що відомо

Діти прифронтових громад Харківщини вирушили на відпочинок до Карпат

Цього разу 42 юних мешканця Золочівської та Куп’янської громад Харківської області поїхали до санаторію в місті Яремче. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Програма перебування включає як відпочинок в гірській місцевості, так і різноманітні культурні та розважальні заходи, спрямовані на створення позитивного психологічного клімату. Ще одна перевага такого відпочинку – живе спілкування та оздоровлення.

"Для дітей, які живуть в прифронтових громадах нашої області надзвичайно важливо відволіктись від щоденного стресу. І що не менш актуального – отримати повноцінне спілкування зі своїми однолітками. Питання оздоровлення дітей Харківщини є пріоритетним в області, тож постійно працюємо над розширенням кількості програм з відпочинку та реабілітації дітей регіону", - зазначив заступник начальника Харківської ОВА Андрій Дорожко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

З Харківщини підлітків відправили на оздоровлення до Болгарії: чиї це діти

Організувати оздоровчу поїздку вдалося за сприяння Міністерства соціальної політики України, Товариства Червоного Хреста України, підтримці Міністерства праці й соцполітики Республіки Болгарія. Про це повідомила заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська, інформує портал "Коментарі".

"Сьогодні на 14-денне оздоровлення до села Костенець у Болгарії в супроводі п'яти дорослих вирушили 45 дітей із Харківської, Дергачівської, Ізюмської, Куп'янської, Чугуївської, Лозівської, Люботинської та Богодухівської громад, батьки яких працюють на об'єктах критичної інфраструктури. Дякуємо Міністерству соціальної політики України й Оксані Жолнович особисто за підтримку та увагу до Харківщини, Товариству Червоного Хреста України й нашим партнерам із Республіки Болгарія", – зазначила Віта Ковальська.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться