З Харківщини підлітків відправили на оздоровлення до Болгарії: чиї це діти

Ще 45 дітей з Харківщини вирушили на відпочинок до Болгарії

Організувати оздоровчу поїздку вдалося за сприяння Міністерства соціальної політики України, Товариства Червоного Хреста України, підтримці Міністерства праці й соцполітики Республіки Болгарія. Про це повідомила заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська, інформує портал "Коментарі".

"Сьогодні на 14-денне оздоровлення до села Костенець у Болгарії в супроводі п'яти дорослих вирушили 45 дітей із Харківської, Дергачівської, Ізюмської, Куп'янської, Чугуївської, Лозівської, Люботинської та Богодухівської громад, батьки яких працюють на об'єктах критичної інфраструктури. Дякуємо Міністерству соціальної політики України й Оксані Жолнович особисто за підтримку та увагу до Харківщини, Товариству Червоного Хреста України й нашим партнерам із Республіки Болгарія", – зазначила Віта Ковальська.

Програмою відпочинку передбачено безкоштовне проживання і харчування, екскурсії до культурно-історичних пам'яток, розвиваючі заняття, ігри, тематичні  майстер-класи. Завдяки спільній ініціативі, діти зможуть відпочити, зміцнити здоров’я, покращити психологічний стан та отримати позитивні емоції, додала заступниця начальника Харківської ОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ще 100 дітей з Харківщини вирушили на відпочинок до Івано-Франківщини

Цього разу в подорож поїхали діти із Богодухівського, Чугуївського, Красноградського, Харківського районів та міста Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Програма перебування в дитячому таборі "Радість" Івано-Франківської області розрахована на 4 тижні. Впродовж цього періоду сто дітей з Харківщини відпочиватимуть, проходитимуть програму з оздоровлення, відвідуватимуть екскурсії та культурні заходи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться