У Харкові пошкоджено найбільший прапор

Через сильний вітер у Харкові пошкоджено головний державний прапор

Співробітники СКП "Харківзеленбуд" замінили державний прапор на головному флагштоку міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили на підприємстві, під час ранкової ревізії було виявлено, що полотнище пошкоджене сильним вітром. Комунальники зняли його та відправили на ремонт, а натомість підняли запасне також ж розміру - 22,5 на 15 м.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Харків’янин здобув "золото" на Паралімпіаді та побив світовий рекорд

Рахунок харківським медалям на Паралімпіаді, яка триває у Парижі, відкрили плавці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Михайло Сербін став паралімпійським чемпіоном на дистанції 100 м брасом у класі S11. Золоту медаль він виборов зі світовим рекордом 1:05.84. Найближчого суперника з Чехії українець випередив на 0.70 секунди.

Третє місце посів ще один український плавець Данило Чуфаров. Для Михайла це вже другі Паралімпійські ігри та пʼята медаль. У Токіо-2020 він здобув 1 золоту, 1 срібну та 2 бронзові нагороди. В свою чергу, дебютант Паралімпійських ігор Данило Семенихін на дистанції 100 м брасом у класі SB5 виборов бронзову медаль.

Скільки медалей вже завоювали наші паралімпійці – читайте за посиланням.

Читайте також: Вихід №5 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Майдан Конституції" (у бік Консерваторії) тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Коли відкриють перехід – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться