У Харківській області завтра діятимуть графіки відключення світла

Де на Харківщині завтра не буде світла

У Харківській області у вівторок, 27 лютого, триватимуть тимчасові відключення електропостачання, повідомляють “Коментарі”.

У Чугуївській міській раді попередили, що 27 лютого 2024 з 9:00 до 15:00 буде відсутнє електропостачання в місті Чугуїв за такими адресами: вул. Зароженська, вул. Мухіна, вул. Воєводська, вул. Зоряна, пров. Миру, пров. Зачуговський, Зачуговський кут.

Також у період з 27 лютого до 1 березня 2024 включно з 8.00 до 17.00 світла не буде в місті Чугуїв на таких вулицях: вул. Леонова, 8-14, вул. Гвардійська, 38-46.

Причина відключень електроенергії – ремонтні роботи.

У Зміївській міській раді повідомили, що у зв'язку з виконання планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання з 09:00 до 17:00 за адресами, вказаними за посиланням

В Олексіївській громаді попередили, що у зв‘язку  з виконанням планових ремонтних робіт 27 лютого з 9:00 до 17:00 відбудуться відключення електропостачання в населеному пункті с-ще Трійчате. Назви вулиць з адресами наведені за посиланням.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Циркунівській громаді відновили електропостачання в селі, яке було знеструмлене з початку війни

Електропостачання відновили фахівці Липецького району електричних мереж у с. Українське Харківського району. Як розповів начальник Липецького РЕМ Віктор Рубцов, щоб повернути світло споживачам, енергетикам довелося виконати величезний обсяг робіт.

Читайте також, що фахівці Дергачівського району електричних мереж заживили 1500 споживачів у сел. Козача Лопань, які були знеструмлені внаслідок обстрілів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться