У “Харківобленерго” звернулися до споживачів: що сталося

Як правильно передати показання лічильників електроенергії за лютий

АТ “Харківобленерго” нагадало споживачам про необхідність вчасно передавати дані приладів обліку, повідомляють “Коментарі”. У компанії попередили, якщо вчасно не передати показання, квитанції будуть розраховані на основі середньодобового, а не фактичного споживання.

“Показання лічильників треба передати протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця). Таким чином показання за лютий необхідно передати у період з 28 лютого до 3 березня включно”, - нагадали в “Харківобленерго”.

У компанії зазначили, що легко та швидко передати показання можна через онлайн-сервіси:

  • мобільний додаток "Харенерго";

  • банер "Передача показів лічильника" на сайті обленерго;

  • чат-боти у Viber або Telegram;

  • sms-повідомлення на короткий номер 4300 у наступному форматі: 12 цифр особового рахунку, пробіл, і після пробілу самі показання.

Ознайомитися детальніше зі способами передачі показань лічильників можна за посиланням

Також в обленерго наполегливо просять користуватися послугами кол-центру не для передачі, а для коригування показань лічильників, де дійсно потрібна допомога операторів. “Це потрібно, щоб знизити перенавантаження телефонних ліній у дні передачі показань. Натомість товариство пропонує багато електронних сервісів, через які просто і зручно передавати дані за допомогою смартфона або комп'ютера”, - зазначили в компанії.

Раніше “Коментарі” повідомляли, як правильно передати показання лічильників газу за лютий.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться