Мер Харкова розповів про ситуацію в місті та відновлення роботи електротранспорту

Коли покращиться ситуація в Харкові

У Харкові продовжують ліквідацію наслідків масованого ракетного обстрілу - місті відновлюють електропостачання, почало працювати метро, надають допомогу містянам. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

За словами очільника міста, після масованої ворожої атаки на об’єкти критичної інфраструктури зараз уже заживлено майже 80% міста Харкова. Ігор Терехов зазначив, що графіки відключень електропостачання поки залишатимуться без змін. Також він попередив про ймовірні відключення не за графіком - аварійні.

“Крім того, завдяки зусиллям енергетиків у місті вдалося запустити метрополітен. Курсування наземного електротранспорту поки неможливе, але фахівці працюють і над цим”, - розповів очільник міста. 

Він повідомив, що в Харкові цілодобово працює 74 “пункти незламності”, там забезпечена можливість зарядити гаджети, скористатися інтернетом, випити гарячі напої. З п’ятниці їхніми послугами скористалися близько 35 тисяч мешканців міста. 

Також міський голова зазначив, що, попри брак електроенергії, місто продовжує працювати в плановому режимі. Він подякував всім працівникам комунальних служб, які виконують свою роботу, а також підприємцям, котрі в блекаут "відпрацювали на повну".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові ракетними ударами зруйновані трансформаторні підстанції та ТЕЦ. У Харкові наймасштабніші руйнування об'єктів критичної інфраструктури

Також у Харківській ОВА та Харківській міській раді дали поради жителям міста та області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться