У Харкові реставрують романтичну локацію (ФОТО)

Що роблять в одному з парків “Харкова”

У Харкові тривають роботи з благоустрою - у сквері “Стрілка” реставрують міст  закоханих. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У СКП “Харківзеленбуд” розповіли, що зараз комунальники знімають шари старої фарби на залізних конструкціях мосту та парапету. “Роботи виконують сучасним обладнанням, яке дозволяє без демонтажу за допомогою лазера проводити очищення залізних елементів від фарби. Після цього об’єкт знову пофарбують. Прохід на мосту перекривати не планують”, - йдеться у повідомленні Харківської міської ради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міжнародні фонди за три місяці 2024 року інвестували понад п'ять мільйонів  доларів у відновлення Харкова.

Міський голова Ігор Терехов доручив фахівцям установи залучати якомога більше іноземних партнерів до надання допомоги місту.

Міжнародні агентства самостійно обирають підрядників, які проводять відновлювальні роботи. Місто виступає в цьому процесі лише посередником. Детальніше про відновлення Харкова читайте за посиланням.

Центрі надання адміністративних послуг Харкова повідомили про зміну вартості послуги з оформлення закордонного паспорта. У центрі вказали нові ціни оформлення паспорта: повна вартість закордонного паспорта протягом 20 робочих днів складатиме - 958 гривень, у разі термінового оформлення - 1598 гривень.

Однак деякі містяни можуть оформити закордонний паспорт за цінами, які діяли до 1 квітня 2024 року. Дізнатися про особливості оформлення документів у Харкові можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться