Терміни відключення світла в Харкові та області змінилися: подробиці

Як змінилися графіки відключення світла в Харкові та області

Енергетики звернулися до жителів Харкова та прилеглих населених пунктів з проханням. В АТ “Харківобленерго” попросили споживачів із розумінням поставитися до ситуації з електропостачанням, яка склалася в останні два тижні в регіоні, повідомляє портал "Коментарі".

“Через ворожі атаки та пошкодження електрообладнання ми вимушені вводити певні обмеження та застосовувати графіки погодинних, а також аварійних відключень. Це є вимушеним та непередбачуваним заходом для запобігання масштабним аваріям та збереження балансу в енергосистемі області та країни в цілому”, - йдеться в повідомленні. 

В “Харківобленерго” нагадали, що пріоритетом залишається безперебійне живлення критичної інфраструктури та важливих для нормальної життєдіяльності міста об'єктів. 

“Наберіться терпіння і витримки. Всі служби, від яких залежить відновлення сталого електропостачання в регіоні, працюють цілодобово. Докладається максимум зусиль для покращення ситуації та налагодження стабільної роботи енергосистеми”, - запевнили в компанії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що минулої ночі окупанти атакували Харків “шахедами”. Внаслідок обстрілу було пошкоджено житлові будинки. У результаті повторного удару по місцю влучення загинули троє рятувальників. Детальніше про наслідки обстрілів читайте за посиланням.
У МВС України розповіли про загиблих рятувальників. Ще один рятувальник отримав поранення. 

Після масованої атаки в місті ліквідовують наслідки “прильотів”. Мер Харкова Ігор Терехов розповів, що спеціалістам вдалося відновити електропостачання у пошкоджених будинках, практично до всіх під’їздів дали воду.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться