У Харкові зупинився деякий громадський транспорт: причини (ОНОВЛЕНО)

Чому у Харкові не працює метро

Харківський метрополітен у п'ятницю вранці зупинився. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства “Харківський метрополітен”

“Шановні пасажири! Тимчасово призупинено рух поїздів лініями метрополітену. Про відновлення руху буде повідомлено додатково”, - йдеться у повідомленні компідприємтва (станом на 07:30, - ред.).

Також у метрополітені уточнили, що тимчасова зупинка руху пов'язана із ситуацією в енергосистемі.

Станом на 09:00 у КП “Харківський метрополітен” повідомили, що відновлено рух поїздів лініями метрополітену.

Харківський міський голова Ігор Терехов у четвер, 4 квітня, розповів про ситуацію з електропостачанням у місті. За його словами, ситуація у Харкові з електропостачанням залишається складною. Через серйозний дефіцит електроенергії відключення вчера сягали 7-8 годин на добу.

Нагадаємо, що у Харкові після обстрілів 22 березня було повністю знеструмлено місто - не працював електротранспорт. Роботу метро відновили 25 березня з інтервалами прибуття поїздів у 20 хвилин. 28 березня інтервали в метро скоротили.

Згодом почали відновлювати роботу іншого електротранспорту - вийшли на маршрути деякі тролейбуси. Тролейбуси №7 та 60 вперше після блекауту вийшли на лінії 1 квітня. У міськраді нагадали, що з 28 березня містом також курсують тролейбуси №1, 46, 45, 51, 52 та 53. Вони обслуговують мешканців віддалених районів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, як харківський міський голова Ігор Терехов прокоментував можливість відновлення роботи трамваїв. “Вже працює метрополітен, на лінії виходять тролейбуси. Сьогодні нам вдалося відновити ще два тролейбусних маршрути. Рух трамваїв запустити поки не вдається”, - розповів очільник міста.




Джерело: https://t.me/kh_metro/557
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться