Стало відомо, який громадський транспорт працює в Харкові

Які тролейбуси сьогодні вийшли на маршрути

У Харкові відновлюють роботу електротранспорту. Сьогодні працюють понад 10 тролейбусних маршрутів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Виконуючий обов'язки директора Департаменту інфраструктури Олександр Мирошниченко зазначив, що тролейбуси у місті Харкові сьогодні, 5 квітня, курсують за 12 маршрутами. 

За його словами, на лінії вийшли тролейбуси №1, 3, 5, 6, 7, 24, 45, 46, 51, 52, 53 та 60.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні, 5 квітня, у Харкові тимчасово не працювало метро. “Шановні пасажири! Тимчасово призупинено рух поїздів лініями метрополітену. Про відновлення руху буде повідомлено додатково”, - йдеться у повідомленні компідприємтва “Харківський метрополітен”.

Також у метрополітені уточнили, що тимчасова зупинка руху пов'язана із ситуацією в енергосистемі. Станом на 09:00 у КП “Харківський метрополітен” повідомили, що відновлено рух поїздів лініями метрополітену.

Нагадаємо, що після масованої ракетної атаки на Харків 22 березня у місті зникло світло, не працював електротранспорт. Тролейбуси №7 та 60 вперше після блекауту вийшли на лінії 1 квітня. У міськраді нагадали, що з 28 березня містом також курсують тролейбуси №1, 46, 45, 51, 52 та 53. Вони обслуговують мешканців віддалених районів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, як харківський міський голова Ігор Терехов прокоментував можливість відновлення роботи трамваїв. “Вже працює метрополітен, на лінії виходять тролейбуси. Сьогодні нам вдалося відновити ще два тролейбусних маршрути. Рух трамваїв запустити поки не вдається”, - розповів очільник міста. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться