У деяких районах Харкова завтра відключать воду: адреси

Де у Харкові завтра не буде води

У Харкові завтра у зв'язку з проведенням регламентних робіт буде тимчасово припинено холодне водопостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

“У зв'язку з проведенням планово-попереджувальних робіт на технологічному та електротехнічному устаткуванні на водопровідній насосній станції, з метою підготовки об'єктів водопровідного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років тимчасово з 09:00 до 18:00 17 квітня буде припинено водопостачання”, - йдеться у повідомленні.

Буде обмежено водопостачання частини будинків Немишлянського району, на території обмеженій:

  • пр. Льва Ландау, р. Немишля, пр. Тракторобудівників, залізничним полотном, пр. Героїв Харкова, вул. Харківських Дивізій, вул. Танкопія;

частини будинків Слобідського району на території обмеженій:

  • пр. Льва Ландау, вул. Танкопія, пр. Петра Григоренка, пр. Байрона, вул. Шкільною, вул. Федоренка.

Раніше на компідприємстві зверталися до споживачів з проханням зробити запас води. На підприємстві пояснили таку необхідність тим, що раптові ворожі атаки завдають колосальної шкоди критичній міській інфраструктурі та, зокрема, водопровідно-каналізаційному господарству. “У зв'язку з цим можливі тимчасові перебої з подачею води у повному обсязі”, - наголосили на компідприємстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комунальники у Харкові продовжують ремонтувати та міняти мережі водопостачання та водовідведення. Ремонтники комплексу “Харківводопостачання” з початку року оновили в місті 2 км трубопроводів. Детальніше про ремонтні роботи на мережах холодного водопостачання в Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться