В одному з районів Харкова завтра відключать воду: графік та адреси

Де у Харкові завтра не буде води

У середу, 24 квітня, у частині будинків Новобаварського району буде припинене холодне водопостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

“Комунальне підприємство “Харківводоканал” повідомляє, що у зв'язку з проведенням планово-попереджувальних робіт на технологічному та електротехнічному устаткуванні на водопровідній насосній станції з метою підготовки об'єктів водопровідного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років тимчасово з 09:00 до 19:00 24 квітня буде припинено водопостачання”, - йдеться у повідомленні.

Води не буде у частині будинків Новобаварського району, обмеженої:

- вул. Звенигородською, вул. Маковського, Окружною дорогою, вул. Конопляною, вул. Тимірязєва, пр. Дзюби, вул. Даргомижською, вул. Новодаргомижською, вул. Карамзіна, вул. Врубеля, вул. Бєлінського, пров. Крилова, вул. Крилова, вул. Врубеля, вул. Марії Кисляк, вул. Василя Бугрименка.

Нагадаємо, що мешканців Чугуївської громади попередили про зміни умов передачі показників лічильників холодного водопостачання. Що змінилося, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у першому кварталі 2024 року спеціалісти перевірили об’єкти централізованого та децентралізованого водопостачання у Харківській області. Було проінспектовано 36 об’єктів централізованого водопостачання та 171 об’єкта нецентралізованого питного водопостачання населення. Фахівці виявили порушення на 36 (100%) об’єктах централізованого водопостачання та на 170 (99%) об’єктах децентралізованого питного водопостачання населення. Детальніше про порушення читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться