У Харкові лікують безпритульних тварин, які постраждали в ДТП чи від обстрілів

Яку допомогу надають безпритульним тваринам у Харкові

Від обстрілів та ДТП у Харкові страждають також безпритульні тварини. Однак зооволонтери не залишають напризволяще постраждалих. Портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради розповідає, як лікують безпритульних тварин у Харкові.

З початку поточного року КП “Центр поводження з тваринами” посилило співпрацю з волонтерами в наданні допомоги безхатнім тваринам.

Хворих та постраждалих в ДТП або під час обстрілів тварин зоозахисники привозять до ветклініки підприємства на обстеження. Там тваринам роблять рентген, УЗД та лабораторні аналізи, призначають лікування та за необхідності лікують. Серед таких тварин є й ті, які були евакуйовані з зони бойових дій. 

“Також волонтери привозять тварин-безхатьок на безплатну стерилізацію з подальшою післяопераційною перетримкою.  Ми завжди готові допомогти усім волонтерам та їхнім підопічним тваринам. Тварин рятують та прилаштовують в нові родини”, - наголосили на компідприємстві.

Варто зауважити, що у КП "Центр поводження з тваринами" приймали тварин після обстрілу 23 січня. Саме там можна знайти свого загубленого улюбленця

Так днями у Харківському міському притулку для тварин провели фотодень. Захід організували для того, щоб якісні світлини допомогли швидше знайти господарів тваринам. Які фото зробили та які тварини чекають господарів, дивіться за посиланням.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у 2023 році у Харкові притулок знайшов нові родини для близько 1,2 тис. котів та собак. Крім того, понад 700 безпритульних тварин передали опікунам.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться