Харків'ян попередили про можливі проблеми з водою: що відомо

У Харкові завтра ремонтуватимуть водопровід

У Харкові 8 лютого будуть проводити ремонтні роботи, через які у містян можуть виникнути певні незручності. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

На підприємстві попередили, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на водоводі D=600 мм на проспекті Тракторобудівників, 128, тимчасово з 10:00 до 16:00 8 лютого водопостачання мешканців мікрорайонів №533 та №606 Салтівського житлового масиву здійснюватиметься на зниженому тиску.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Харкові тривають ремонтні роботи на водоводах, також спеціалісти облаштовують точки забору води для ліквідації можливих пожеж та займань. 

Так у Новобаварському районі встановили 30 пристроїв для пожежогасіння. Загалом у січні поточного року спеціалісти замінили 86 пожежних гідрантів. У КП “Харківводоканал” переконані, що таке обладнання потрібно утримувати у належному стані, адже через постійні обстріли ймовірні пожежі. А як ремонтують гідранти в умовах браку ремкомплектів, читайте за посиланням

Також варто зазначити, що спеціалісти комунального підприємства не залишають без уваги аварійні ситуації, які виникають через зношеність труб та ворожі атаки. З початку року вже провели ремонтні роботи на 435 аварійних ділянках водоводів.

Так, у січні спеціалісти підприємства замінили 150 м магістралі на перехресті вул. Академіка Павлова та пр. Ювілейного, а в лютому - 90 м аварійних мереж на вул. Героїв Праці в Салтівському районі. Які роботи ще виконують спеціалісти компідприємства, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться