У Харкові цього року ліквідували майже 500 аварійних ситуацій (ФОТО)

У яких будинках цього року замінили водопровідні труби

У Харкові повсякчас виникають аварійні ситуації на водоводах. Як швидко вдається ліквідувати аварію та скільки таких ситуацій зафіксували з початку року повідомили “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Бригади комплексу “Харківводопостачання” з початку року вже провели ремонтні роботи на 435 аварійних ділянках водоводів. До виникнення поточних аварій додаються ті, що виникли в результаті ворожих обстрілів міста.

За словами заступника директора з виробництва комплексу Миколи Завади, попри складнощі воєнного часу, працівники комунального підприємства продовжують контролювати роботу об'єктів водопостачання. Спеціалісти виконують технічні огляди, ремонти та планові перекладання на зношених ділянках водоводів. 

Так, у січні спеціалісти підприємства замінили 150 м магістралі на перехресті вул. Академіка Павлова та пр. Ювілейного, а в лютому - 90 м аварійних мереж на вул. Героїв Праці в Салтівському районі. 

“Також цього року ремонтники впорядкували 85 водорозбірних колонок, встановили на водоводах 86 пожежних гідрантів та 17 одиниць запірної арматури, замінили 22 люки”, - повідомили у міській раді.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в одному з багатоквартирних будинків у Харкові виникла аварійна ситуація. Працівники ремонтної бригади виконали складний ремонт, враховуючи те, що у будинку немає підвального приміщення і труби проходять під квартирами. Де виникла складна аварійна ситуація, читайте за посиланням.

А в планах “Харківводоканалу” на 2024 рік - провести ремонтні роботи у понад 500 будинках. У яких будинках проведуть ремонтні роботи читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться