Допомоги вдосталь: куди відправлять речі, які збирали для постраждалих у Харкові

У Харкові створять спеціальний фонд допомоги

Жахлива трагедія, яка сталася в Харкові в ніч проти 10 лютого, не залишила байдужим нікого. За ніч мешканці приватних будинків втратили все - згоріли й речі, і самі будинки. Містяни та жителі області не залишилися осторонь - привозили та приносили, все, що може допомогти у такій ситуації. Зараз зібрали навіть забагато допомоги. Портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова повідомляють, що робитимуть з отриманими речами. 

Мер Харкова повідомив, що зараз речей, які збирали для постраждалих більш ніж достатньо, щоб задовольнити наявні потреби. “З огляду на це з решти було вирішено створити єдиний муніципальний Фонд підтримки постраждалих внаслідок ворожих обстрілів”, - повідомив Ігор Терехов.

Також очільник міста подякував тисячам мешканців міста й області, усім українцям, які не залишилися осторонь біди харківʼян та несли пішки, везли автівками, відправляли поштою необхідну їм допомогу.

Нагадаємо, що в ніч на суботу, 10 лютого, внаслідок ворожого обстрілу було знищено 15 будинків. Оселя містян вигоріла вщент. Про подробиці обстрілів читайте тут.

Для постраждалих збудують спеціальне житло. Ігор Терехов повідомив, що є потреба в будівельних матеріалах, в одязі, засобах особистої гігієни. Крім того, розповів, що домовилися з міжнародними фондами про встановлення мобільних будинків, які вони передадуть місту. Детальніше про це читайте за посиланням.

У Харкові у суботу також почали збирати речі для постраждалих. Пункт збору відкрили в гімназії №21. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться