У Харківській області перевірили залізничну інфраструктуру

Які об'єкти найбільше пошкодили окупанти

Об'єкти критичної інфраструктури зазнають постійних руйнувань внаслідок ворожих обстрілів. Ситуацію у прифронтових регіонах перевірило керівництво “Укрзалізниці”, повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію компанії. 

Перевірили прифронтову інфраструктуру на Донеччині та Харківщині. В “Укрзалізниці” повідомили, що попри значні руйнування інфраструктури, залізничники продовжують її відновлювати та підтримувати в належному стані. 

За словами голови правління АТ “Укрзалізниця” Євгена Лященка, у пріоритеті - відновлення інфраструктури та забезпечення руху у прифронтових регіонах. Особливу увагу приділяють ситуації в Харківській та Донецькій областях, там, чи не найбільші руйнування. “Це й колії, системи енергопостачання та мости. Ми маємо бути завжди готові швидко відновити рух поїздів і забезпечити належне пасажирське сполучення на сході, півдні України, де воно так потрібне. Дякую кожному залізничнику, який продовжує виконувати свою роботу та допомагає Україні вистояти й перемогти”, — зазначив керівник компанії.

Також делегація “Укрзалізниці” у Харкові оглянула локомотиви, відремонтовані у виробничих підрозділах регіональної філії “Південна залізниця”.

Нагадаємо, що Харків та Дніпро поєднає новий поїзд. Поїзд номер 295/296 курсуватиме з 2 березня. Детальний розклад руху нового поїзда можна дізнатися за посиланням

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 7 лютого у селищі Хорошеве на залізничній станції "Жихар" потягом сполученням "Ізюм — Харків" смертельно травмований 66-річний пішохід. Подробиці події можна дізнатися тут.

Також читайте про курйозний випадок, який стався в одному з поїздів харківського напрямку




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться