Відключення світла в Харківській області: де будуть введені графіки

Де на Харківщині завтра не буде електропостачання

У деяких громадах Харківської області завтра продовжать ремонтні роботи. У зв'язку з цим у частині населених пунктів регіону тимчасово відключатимуть світло, повідомляють “Коментарі”. 

У Старосалтівській селищній раді попередили, що у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт 13 лютого 2024 року з 13:00 до 17:00 в смт Старий Салтів(нижня частина) відбудеться відключення електропостачання.

Нововодолазький РЕМ АТ “Харківобленерго” інформує, що у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться часткове відключення електропостачання 13 лютого з 09:00 до 16:00 за адресами, вказаними за посиланням

У Чугуївській міській раді зазначили, що, за повідомленням енергетиків, 13 лютого 2024 протягом дня буде відсутнє електропостачання в с. Клугино-Башкирівка. Світло відключатимуть за наступними адресами: вул. Башкирівська, пров. Башкирівський, вул. Задонецька, вул. Піщана, пров. Сосновий. Причина – ремонтні роботи.

Нагадаємо, що внаслідок атаки ударними БПЛА в ніч на 10 лютого у Харкові без електропостачання залишилося 450 споживачів. У АТ “Харківобленерго” зазначили, що обмеження впроваджували задля безпечного гасіння пожеж, які виникли внаслідок обстрілів.

Того ж дня, як повідомляв портал “Коментарі” електропостачання відновили усім споживачам, крім будинків, які було зруйновано.

Читайте також про можливість зекономити кошти на оплаті електроенергії. Енергетики пропонують замінити однотарифні лічильники на багатотарифні. Про переваги тарифних приладів обліку читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться