Одяг, взуття, постільна білизна і не тільки: як отримати адресну допомогу у Харкові (ФОТО)

Куди звертатися мешканцям міста, щоб отримати допомогу

У Харкові територіальні центри продовжують надавати допомогу містянам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так, відділення організації надання адресної натуральної допомоги терцентру Основ’янського району надає допомогу харків'янам, які опинилися у складних  життєвих обставинах, пенсіонерам, людям з інвалідністю, а також внутрішньо переміщеним особам.

У 2023 році одяг, взуття, постільну білизну передали 1197 громадянам, у тому числі 94-м ВПО. Також було надано 592 перукарські послуги. 

Крім того, у терцентрі працює пункт прокату засобів реабілітації та малої механізації, послугами якого скористалися 37 осіб.

“Мешканці району, які бажають скористатися послугами відділення, можуть звертатися з 8:30 до 16:00 за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 13.  Телефони для довідок: 725-26-15, (050) 063-78-17”, - наголосили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Балаклійська громада отримала подарунок від ЮНІСЕФ.

У Балаклійській міськраді повідомили, що в рамках співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) Балаклійська громада отримала 1586 рюкзаків з канцтоварами для учнів 1-8 класів закладів загальної середньої освіти та вихованців старших груп закладів дошкільної освіти. “Цей подарунок є надзвичайно важливим для дітей громади, які постраждали від війни. Рюкзаки з канцтоварами допоможуть їм розпочати новий рік з новим настроєм та бажанням вчитися”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Рюкзаки містять усі необхідні для навчання матеріали: зошити, олівці, ручки, пензлики, фарби та інші предмети. Вони розраховані на дітей різного віку, щоб кожен школяр міг знайти для себе необхідний набір.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться