У Харківській області підвищений ризик поширення вірусної хвороби – деталі

У громаді на Харківщині звернулися до суб’єктів господарювання

У зв’язку з підвищеним ризиком виникнення та поширення вірусного гепатиту А, в Старосалтівській СВА закликають посилити епідеміологічних заходи та суворо дотримуватися правил гігієни та санітарії. Тому у громаді звернулися до мешканців, керівників закладів громадського харчування та продовольчої торгівлі, інформує портал "Коментарі".

Вірусний гепатит А – це інфекційне захворювання, яке вражає печінку і може передаватися через забруднені їжу та воду, а також при контакті з інфікованими особами. Його основні симптоми включають підвищену температуру, загальну слабкість, нудоту, блювання, біль у животі та жовтяницю. Це захворювання може мати серйозні наслідки, тому профілактика є надзвичайно важливою.

Зверніть увагу на основні заходи безпеки, які допоможуть уникнути зараження:

-  дотримання гігієни рук;

-  вживання безпечної води та продуктів;

-  уникнення контактів з хворими;

-  вакцинація.

У громаді закликали відповідально ставитися до свого здоров’я та здоров’я оточуючих.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Новий графік відключення світла опублікували для Харкова і області

Таблицю з годинами вимкнень світла у Харкові та області з 22 до 28 червня включено опублікували в АТ "Харківобленерго", інформує портал "Коментарі".

Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

Читайте також: У Харкові пройшли випускні вечори (ФОТО)

Цього року заклади середньої освіти в Харкові закінчили 8,4 тисяч школярів. За високі досягнення у навчанні медалями буде відзначений 961 учень (782 - золотими, 179 - срібними).

Що отримають усі одинадцятикласники – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться