У Харкові проведуть змагання з вуличного воркауту

Для участі у Чемпіонаті міста необхідно зареєструватися

31 серпня спортсмени позмагаються у Чемпіонаті Харкова зі стріт воркауту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Для участі необхідно заповнити гугл форму. Реєстрація триватиме до 29 серпня включно.

Організатори заходу:

- Всеукраїнська федерація зі стріт воркауту;

- Департамент у справах сімʼї, молоді та спорту;

- Громадська організація "Barstylers".

Початок заходу о 12:00.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові думають, як зробити безпечнішим проведення ЛГБТ+ маршу

У Харкові в вересні планують провести ЛГБТ+ марш. Декілька військових вже висловили свою думку з цього приводу. Зокрема, Максим Жорін та Костянтин Немічев, які запевнили, що Харків, який постійно знаходиться під обстрілами – не краще місце для проведення будь-яких масових заходів.

Організатори ХарківПрайд запевнили, переговори з поліцією та міською радою щодо безпечних умов проведення маршу тривають. Про це сказала співорганізаторка Прайду Станіслава Петлиця у коментарі для Ґвара Медіа. За її словами, команда організаторів усвідомлює відповідальність, яку вони на себе беруть під час проведення маршу за права ЛГБТ+ спільноти.

Читайте також: У Харкові витратять чверть мільйона на спортивний захід

Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міськради у травні цього року оголосив тендер з організації та проведення змагань з воркауту Ukrainian Workout Battles 2024 за 140 000 грн. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, інформує портал "Коментарі". У цю суму входить нагородні медалі, технічне забезпечення та облаштування локації, послуги фотографа, ведучого, діджея, медичного працівника та виготовлення анонсового та підсумкового відео. Ще 120 000 гривень з міського бюджету планують витратити на проведення майстер-класів та мінізмагань з воркауту (зокрема, купують 30 кубків і 30 медалей).

Минулого року у Харкові теж проводили чемпіонат з воркауту, це коштувало 169 000 грн. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться