Харківські спортсмени досягли високих результатів на чемпіонаті Європи

Важкоатлетка Каміла Конотоп виборола титул абсолютної чемпіонки Європи

14 лютого на чемпіонаті Європи з важкої атлетики серед чоловіків та жінок, який проходить в Болгарії спортсменка Харківської області здобула три золоті медалі.

У ваговій категорії до 59 кг Каміла Конотоп стала переможницею у ривку з результатом 105 кг та у поштовху з результатом 125 кг. Набравши у сумі двоборства 230 кг вона стала чемпіонкою Європи у своїй ваговій категорії.

Нагадаємо що минулого року на чемпіонаті Європи Каміла також стала абсолютною чемпіонкою.

Також зазначимо, що на цьогорічному чемпіонаті Європи з важкої атлетики харків’янин Павло Заліпський став срібним призером у ривку у вазі до 61 кг. Павло підняв вагу 126 кг, яка принесла йому "срібло" в цій вправі.

В поштовху харківський спортсмен показав результат 145 кг та посів шосте місце. В підсумку, за сумою двоборства (271 кг) він зупинився в кроці від п'єдесталу пошани, посівши на чемпіонаті четверте місце.

Шота Мішвелідзе з Грузії, який став третім, перевершив результат Павла за сумою двоборства всього на 1 кг. Друге місце посів болгарин Іван Дімов (280 кг), а чемпіоном Європи в цій вазі став також важкоатлет з Болгарії Габріель Марінов (281 кг).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Відомий співак підтримав правоохоронців Куп’янська

Святослав Вакарчук вже не вперше після деокупації приїжджає до Куп’янська. В цей раз співак презентував невеличкий акустичний виступ на підтримку працівників Куп'янської міської військової адміністрації, співробітників Куп'янського районного відділку національної поліції та прокуратури. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА. Лідер гурту "Океан Ельзи" під супровід гітари виконав найвідоміші пісні гурту та авторські пісні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться