Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Харківщини: подробиці

Де на Харківщині триває евакуація

Ворог не припиняє обстріли Харківщини - протягом минулої доби під удари потрапили близько 20 населених пунктів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Російські війська з артилерії та мінометів обстріляли: Гур'їв Козачок, Гатище, Вовчанськ, Бочкове, Бударки, Амбарне та ін.

О 23:20 із С-300 було обстріляно смт Малинівка Чугуївського району. Ракетного удару було завдано по підприємству - пошкоджені ворота, вікна та двері будівлі.

О 21:20 із РСЗВ війська РФ обстріляли с. Новоосинове Куп’янського району. Внаслідок удару пошкоджено приватне домоволодіння. 

О 20:20 у м. Вовчанськ  внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджено приватний будинок. 

О 12:45 у с. Лук'янці Харківського району вороги артобстрілом зруйнували приватний будинок.

Внаслідок вказаних обстрілів постраждалих не було. 

А в с. Новоосинове Куп’янського району ворожим ударом пошкоджено будівлю котельні, два приватні будинки, будинок культури. Внаслідок обстрілу був травмований 62-річний чоловік, без госпіталізації. Російській війська завдали удару по населеному пункту о 08:00. 

“За минулу добу на Куп’янському напрямку ворог здійснив 3 безуспішні атаки в районі н.п. Синьківка”, - повідомив начальник ХОВА. 

Також в області триває евакуація - за добу евакуювали 8 дітей з родинами. За даними ХОВА, на сьогодні евакуйовано із двох громад 144 дитини: Вільхуватської — 36; Великобурлуцької — 108.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові сьогодні анонсовані зміни. Детальніше про запроваджені обмеження читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/synegubov/8760
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться