Олег Синєгубов розповів про оперативну ситуацію в Харкові та області

Що відбувається у Харкові та області

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів в ефірі “Єдиних новин” про оперативну ситуацію в Харкові та Харківській області після ранкової масованої атаки, повідомляє портал "Коментарі".

Олег Синєгубов зазначив, що триває ліквідація наслідків ракетного обстрілу Харкова. “Маємо уточнені дані щодо 21 ракети, якими окупант поцілив в об'єкти енергетичної інфраструктури”, - зазначив начальник ХОВА. Зазначимо, що у поліції Харківської області повідомляли про 19 ракет, які російські військовослужбовці випустили по Харкову. 

“Енергетики втримали критичну інфраструктуру міста та забезпечили роботу найнеобхідніших обʼєктів. Наступний етап — побутові споживачі”, - зауважив Олег Синєгубов. 

Загалом, за його словами, ситуація складна, тому фахівці працюватимуть цілодобово, щоб якомога скоріше відновити подачу електроенергії. “Наразі без конкретних термінів — утримаємось від інформування ворога щодо наших планів. Відновлено роботу номерів телефонів Служб 101, 102 і 103. Про ракетну небезпеку поки що інформуємо через звукове повідомлення на мобільні телефони”, - уточнив начальник Харківської ОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові та області розгорнули пункти незламності, де громадяни можуть отримати допомогу. Харківський міський голова Ігор Терехов пояснив, щоб впоратися з викликами, які спричинили ворожі обстріли, комунальникам та енергетикам потрібний час. За словами мера міста,  у Харкові відновлюють водопостачання, 40 тисяч абонентів міста забезпечені теплом завдяки роботі модульних котелень

Читайте також, як укріплюють оборонні рубежі поблизу кордону з Росією.




Джерело: https://t.me/synegubov/8793
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться