Окупанти вдарили по пожежній частині та пошкодили житлові будинки на Харківщині (ФОТО)

Які об'єкти обстріляли ворожі війська минулої доби

Ворожі війська вкотре завдали ударів по пожежно-рятувальному підрозділу у Харківській області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

“Цієї ночі ворог завдав ударів по населеному пункту, що межує з країною-агресором. Одне з влучань прийшлось безпосередньо у будівлю пожежно-рятувального підрозділу”, - повідомили у ДСНС.

Рятувальники повідомили, що внаслідок  обстрілу третина будівлі пожежного депо була зруйнована. Крім того, пошкоджені вікна та ворота фасадної частини, внутрішні перегородки та двері будівлі.

“На чергуванні перебувало 6 рятувальників, на щастя ніхто з них не постраждав. Окупанти продовжують свідомо нищити тих, хто стоїть на захисті безпеки мирних людей”, - уточнили в ДСНС.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що минулої доби під артилерійські та мінометні обстріли потрапили близько 15 населених пунктів Харківської області.

Олег Синєгубов зазначив, що 1 квітня близько 01:00 ворог застосував БПЛА "Shahed" по м. Чугуїв. Внаслідок атаки постраждалих не було. 

Близько 23:30 у с. Борова Ізюмського району в результаті обстрілу КАБ було пошкоджено пам'ятник "Воїнам Другої Світової війни" та фасад будівлі установи, а також автомобіль. У результаті удару постраждалих не було. 

О 22:00 в с. Козача Лопань Харківського району внаслідок обстрілу пошкоджена будівля установи. Без постраждалих.

О 16:45 окупанти з РСЗВ обстріляли с. Вовчанські Хутори. Пошкоджено житловий будинок. Без постраждалих.

О 16:37 у м. Вовчанськ внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджено три будинки. Постраждалих немає. 

О 16:32 у с. Костянтинівка Чугуївського району - влучання ракети в покинуту будівлю фермерського господарства.

Близько 16:00 у с. Баранівка Богодухівського району внаслідок артобстрілу пошкоджено житловий будинок. Без постраждалих. 

Також за словами Олег Синєгубова минулої доби на Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не вів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні окупанти скинули КАБ на Харків. Детальніше про наслідки удару можна дізнатися за посиланням.

А що робиться зі світлом у Харкові та області читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться