Ігор Терехов розповів про евакуацію харків'ян

Що відбувається у Харкові у зв'язку з посиленням ворожих обстрілів

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про ситуацію в Харкові та прокоментував ймовірну евакуацію з Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю мера Харкова інтернет-виданню LIGA.net.

Голова Харкова переконаний, що російський агресор проводить інформаційну спецоперацію проти харків’ян. Зокрема, за його словами, це стосується інформації про нібито новий наступ росіян на місто. 

“Щодо сухопутної операції Росії на Харків - це інформаційна спецоперація ворога. Не варто підтримувати та розповсюджувати їхні меседжі”, - наголосив Ігор Терехов. 

Те ж стосується і ймовірної евакуації з Харкова. Мер зазначив, що для проведення таких заходів немає підстав. “Евакуація проводиться з області, де тривають бойові дії. І ці люди їдуть до Харкова. Зараз у місті - 1,3 млн мешканців. Поки ні ми, ні військові не бачимо приводів для евакуації з Харкова. Це частина російських ІПСО, щоб залякати та змусити нервувати містян”, - заявив мер.

Також Ігор Терехов розповів, що удари керованим боєприпасом великого калібру по Харкову, яких ворог почав завдавати з минулого тижня, не означають, що росіяни підібралися ближче до міста. “Росіяни не підійшли ближче до міста. Але використовують новий снаряд більшого радіуса дії”, - зазначив міський голова. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 31 березня Харків вчергове опинився під ворожим обстрілом. Внаслідок обстрілу Харкова КАБом горіли два автобуси, вантажний автомобіль та легковий автомобіль. Детальніше про руйнування, спричинені обстрілом, читайте за посиланням.

Також Ігор Терехов розповів про ситуацію з електропостачанням та рішення, які будуть реалізовувати в Харкові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться