ГУР показало, як знищують на Харківщині ворожу техніку (ВІДЕО)

Розвідники на Харківщині нищать окупантів та їхню техніку

У Харківській області триває наполеглива й плідна робота пілотів fpv-дронів ГУР МО України. Розвідники показали, як знищують техніку та окупантів на одному з напрямків, інформує портал "Коментарі".

Зокрема, розвідники виявили та спалили низку одиниць російської бронетехніки, ЗРК "стрєла 10м", гармату Д-30, ворожі засоби зв’язку та доровартісний комплекс ведення розвідки  "муром-м".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Харків виділив кошти військовим: скільки – не відомо

Мер Харкова Ігор Терехов слідом за мерами інших крупних міст повідомив про допомогу військовим, які відбивають ворожі атаки на Харківському напрямку, інформує портал "Коментарі".

"Знаходжуся у тісному контакті з командирами підрозділів, що боронять місто та область. Знаю їхні потреби, і маю сказати - Харків вже виділив кошти деяким бригадам, а найближчим часом перерахує гроші й решті наших захисників. Мова йде про мільйони й мільйони, аби військові могли закупити необхідне для знищення ворога", – зазначив мер.

Читайте також: У Харкові збирають речі: подробиці

У територіальних центрах надання соціальних послуг міста Харкова продовжують працювати пункти "Допоможи ближньому". Як повідомили в Департаменті соціальної політики, там можна отримати одяг та взуття, ковдри, посуд, засоби гігієни та інше побутове приладдя. Допомогу надають людям, які опинилися у складних життєвих обставинах, зокрема, похилого віку, особам з інвалідністю, ВПО, евакуйованим з прикордонних територій.

Де збирають речі та куди дзвонити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться