У Харкові збирають речі: подробиці

Усі, хто потребує допомоги, може отримати її у терцентрах Харкова

У територіальних центрах надання соціальних послуг міста Харкова продовжують працювати пункти "Допоможи ближньому".

Як повідомили в Департаменті соціальної політики, там можна отримати одяг та взуття, ковдри, посуд, засоби гігієни та інше побутове приладдя. Допомогу надають людям, які опинилися у складних життєвих обставинах, зокрема, похилого віку, особам з інвалідністю, ВПО, евакуйованим з прикордонних територій.

Отримати речі в пунктах "Допоможи ближньому" в терцентрах усіх районів міста можна з понеділка по п'ятницю, з 9:00 до 15:00 (перерва - з 12:00 до 13:00). Туди ж усі охочі можуть передати будь-яку гуманітарну допомогу (уточнення - за вказаними на фото телефонами).

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Не рекомендую їздити туди ані волонтерам, ані громадянам" – що сталося на Харківщині

Більше десятка влучань по кузову – всередині цієї машини було троє. Рятувати з Вовчанська людей поїхали з самого ранку. Начальник райвідділу, начальник слідства та оперативник. Вони вижили дивом – врятував броньований автомобіль.

На цій машині їхали за адресою, щоби евакуювати літню жінку та інших, які просили про допомогу. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі". Прямо під будинком поліцейські і потрапили під обстріл. Владислав Єфаров, начальник слідчого відділення, був за кермом. Каже, зупинитися та забрати бабусю росіяни не дали. Подробиці та фото – за посиланням.

Читайте також: На Харківщині рятувальники ліквідували масштабну пожежу

Уночі в с. Васищево на Харківщині сталося займання у виробничо-складській будівлі на загальній площі 1500 кв.м. про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України. Наразі пожежу ліквідовано. Постраждалих немає. Причина загорання з’ясовується. До гасіння пожежі залучалися 10 пожежних автоцистерн та 60 осіб особового складу ДСНС. ФОТО – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться