Для захисту Харкова й області потрібні два ЗРК Patriot – Володимир Зеленський

Це потрібно, щоб закрити небо над Харковом та областю

Президент Володимир Зеленський наголосив, що Україні необхідні два ЗРК Patriot для захисту Харківщини. Як повідомляє Укрінформ, про це глава держава заявив під час зустрічі з державним секретарем Сполучених Штатів Ентоні Блінкеном, інформує портал "Коментарі".

“Я хочу обговорити з вами деякі, на мою думку, дуже важливі питання. По-перше, рішення щодо пакета – для нас є ключовим, щоби він прибув якомога швидше. По-друге, це протиповітряна оборона. Це найбільший наш дефіцит. Я думаю, що це найбільша проблема ", – сказав Президент.

За його словами, сьогодні потрібно два Patriot для Харкова, Харківської області. "Тому, що люди під вогнем. Вони стурбовані, вони перебувають під російськими атаками", - зазначив Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Харків виділив кошти військовим: скільки – не відомо

Мер Харкова Ігор Терехов слідом за мерами інших крупних міст повідомив про допомогу військовим, які відбивають ворожі атаки на Харківському напрямку, інформує портал "Коментарі".

"Знаходжуся у тісному контакті з командирами підрозділів, що боронять місто та область. Знаю їхні потреби, і маю сказати - Харків вже виділив кошти деяким бригадам, а найближчим часом перерахує гроші й решті наших захисників. Мова йде про мільйони й мільйони, аби військові могли закупити необхідне для знищення ворога", – зазначив мер.

Читайте також: У Харкові збирають речі: подробиці

У територіальних центрах надання соціальних послуг міста Харкова продовжують працювати пункти "Допоможи ближньому". Як повідомили в Департаменті соціальної політики, там можна отримати одяг та взуття, ковдри, посуд, засоби гігієни та інше побутове приладдя. Допомогу надають людям, які опинилися у складних життєвих обставинах, зокрема, похилого віку, особам з інвалідністю, ВПО, евакуйованим з прикордонних територій.

Де збирають речі та куди дзвонити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться