Окупанти намагаються просунутися на Харківщині: де саме

Російські війська ведуть обстріли з вертольотів

Загалом на цей час окупанти здійснили 58 спроб витіснити наших воїнів із займаних позицій. Ще продовжуються бойові зіткнення на 17 ділянках. Ворог продовжує найактивніше атакувати на Покровському напрямку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ станом на 16:30.

На Харківському напрямку тривають бої біля Стариці і Вовчанська. Ворог ще п’ять разів задіював авіаційну компоненту: двічі вів обстріли із озброєння вертольотів поблизу Гранова, а також скидав КАБи в райони Жовтневого та Липців. З початку доби загальна кількість авіаударів досягла вже шести.

На Куп’янському напрямку тривають спроби окупантів просунутись вперед  у районах Синьківки, Берестового та Іванівки. Ситуація контрольована. Три атаки російських окупантів вже відбито неподалік Новоєгорівки та згаданої раніше Синьківки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині понад чотири тисячі ухилянтів – ЗМІ

З'ясувалося, що військкоми передали до НПУ інформацію про 94,5 тисяч осіб, які ухиляються від явки до ТЦК.

На Харківщині до поліції надійшла інформація про 4664 ухилянтів. "Під час відпрацювання звернень поліцейськими було встановлено та доставлено 1954 осіб до районних територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки", – повідомив заступник начальника ГУНП у Харківській області Віталій Гузь у відповіді на інформаційний запит журналістів.

Хто на першому місці серед регіонів – читайте за посиланням.

Читайте також: Народний депутат від "Слуги народу" з Харкова Марія Мезенцева вийшла заміж за командира батальйону ударних БпАК "АХІЛЛЕС" 92-Ї ОШБр ім. Івана Сірка та депутата Київської міської ради Юрія Федоренка. Знімки з весілля у своєму Інстаграмі опублікувала сама нардепка учора, 19 травня, передає портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться