Ворог активізувався на Харківському напрямку – Генштаб

Окупанти продовжують штурмувати позиції Сил оборони та б’ють бомбами по прикордонню

На даний час загальна кількість бойових зіткнень на фронті збільшилась до 42. З початку доби найбільша активність противника спостерігається на Покровському напрямку. Наші воїни жорстко відповідають на штурмові дії російських окупантів, послідовно нищать ворога та його техніку. Про це станом на 13:30 повідомили у Генштабі ЗСУ.

Дещо активізувалися загарбники на Харківському напрямку. На цей час  зафіксовано два бойові зіткнення. З району Бєлгорода ворожі війська били двома керованими авіабомбами по Стариці та шістьма по Вовчанську. Атаку окупантів на Старицю відбито. Поблизу Вовчанська ще триває бій.

На Куп’янському напрямку відбито чотири штурмові дії противника неподалік Синьківки, Берестового та Макіївки. Ще дві атаки продовжуються біля Петропавлівки та Новоєгорівки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Діти, волонтер, медики та рятувальники під прицілом окупантів на Харківщині

За минулу добу окупанти обстрілювали Харків та населені пункти Харківської області, завдавши удари виключно по цивільній інфраструктурі, будинках, автівках та підприємствах. Внаслідок чого загинуло щонайменше п’ятеро людей, ще понад 30 людей дістали поранень різного типу тяжкості. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

У Харкові о 23:50 стався ракетний обстріл пʼятиповерхового будинку. Загинули 4 людини. Постраждали 25 людей, них 2 дитини — хлопчик та дівчинка по 12 років. Попередньо під завалами знаходяться ще 4 людей. Внаслідок повторного обстрілу пошкоджено пожежний автомобіль рятувальників та "екстренки".

Також зафіксоване влучання в триповерхову адміністративну будівлю та по відкритій місцевості.

Внаслідок обстрілу двоповерхової будівлі виробництва загинула одна людина. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться