На фронті в Харківській області – найбільша активність ворога

Окупанти зазнають втрат, проте все одно тиснуть на лінії фронту

Від початку доби на фронті відбулося 69 бойових зіткнень. Найбільша активність ворога наразі на Покровському та Куп’янському напрямках. Наші захисники стають на заваді наступальним спробам російських окупантів та завдають їм втрат. Про це станом на 16:00 повідомили у Генеральному штабі ЗСУ, інформує портал "Коментарі".

На Куп’янському напрямку кількість ворожих атак збільшилась до чотирьох, з них дві, в районах Піщаного та Берестового, тривають.

Наразі три спроби російських окупантів просунутись вперед стримують наші підрозділи на Лиманському напрямку. Бої точаться у двох локаціях біля Греківки та в районі Тернів. Загальна кількість штурмових дій ворога на цьому напрямку за сьогодні – 14.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області судитимуть колишніх військовослужбовців ТЦК

Протиправна діяльність їх полягала у викраденні нафтопродуктів, які перебувають у магістральних трубопроводах Харківської області. Користуючись можливістю вільно та безперешкодно пересуватися під час комендантської години фігуранти за допомогою спеціального обладнання вчиняли крадіжки.

Таким чином обвинувачені викрали газового конденсату, який належить Філії УПГГК АТ "Укргазвидобування", на загальну суму понад 400 000 грн.

Читайте також: На Харківщині сталася бійка між чоловіком та представником ТЦК – у відомстві даликоментар

Інцидент стався 10 червня під час оповіщення громадян у місті Мерефа Харківської області. За даними Харківського ОТЦК та СП, військовослужбовці запропонували громадянину пред’явити  військово-облікові  документи, отримали відмову у грубій формі та запропонували дочекатись співробітників Національної поліції для подальшого з’ясування. Що було далі – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться