«Противник загруз» – головнокомандувач Сирський розповів, що робиться на Харківщині

Олександр Сирський доповів, яка обстановка наразі на лінії фронту

На Харківському напрямку ворог веде безуспішні дії, намагаючись просунутися вперед в глибину наших бойових порядків та створити так званий "пояс безпеки". Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, інформує портал "Коментарі".

Генерал зазначив, що у Вовчанську противник загруз, незважаючи на залучені сили та засоби, які постійно поповнює за рахунок підрозділів з інших напрямків.

"Нам необхідно добитися переваги над противником, зменшити втрати, а головне, змінити оборонну та наступальну психологію, що буде важливим кроком на шляху до нашої Перемоги!

Для цього ми зосереджуємо зусилля на підвищенні якості проведення занять з підрозділами, які проходять бойове злагодження, в ході яких відпрацьовуються питання боротьби з дронами противника та захист від них, пересування на полі бою, користування засобами РЕБ, евакуація поранених та багато інших питань, які актуальні в умовах сучасного бою", – зазначив Сирський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Наступ на Харківщині: чи має ворог успіхи

"Куп’янський напрямок – це наразі одна з найактивніших ділянок фронту. Окупанти намагалися просунутись в районі Берестового та у бік Синьківки, але завдяки діям Сил оборони ці плани були зруйновані. Наразі ситуація контрольована", – зазначив генерал Мельник. Що зараз робиться на Харківському напрямку – читайте за посиланням.

Читайте також: Коригувала удари по Харкову – що буде місцевій мешканці

За даними слідства, мешканка Харкова, яка працювала охоронницею, коригувала ворожі обстріли. Маючи стійкі антиукраїнські погляди, жінка долучилася до Telegram-каналу, який адмініструють представники російських спецслужб, і передавала дані про розташування особового складу та озброєння наших захисників. Що загрожує жінці – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться