У Харкові оголошено день жалоби за загиблими (ДОПОВНЕНО)

Російський терор призвів до великої кількості жертв 23 січня у Харкові

Ракетні обстріли впродовж 23 січня призвели до однієї з наймасштабніших за кількістю жертв трагедій у Харкові за увесь час повномасштабної війни. У звʼязку з чим сьогодні у місті оголошується день жалоби. Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Мої співчуття рідним загиблих у їхньому горі й горіти у пеклі усім російським нелюдям, винним у вбивствах невинних", – написав мер.

День жалоби оголошений сьогодні, 25 січня, в місті Харкові.

Відповідне розпорядження підписав Харківський міський голова Ігор Терехов.

На знак скорботи за загиблими 23 січня внаслідок обстрілів на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою.

Також сьогодні заборонена розважальна музика на ринках, у закладах торгівлі, громадського харчування тощо.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Роботи на місці зруйнованої російською ракетою п’ятиповерхівки у Харкові завершено

24 січня вилучено тіла ще двох людей та двох песиків. Рятувальники розчищали завали, прибирали та демонтували аварійні конструкції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ДСНС України.

За допомогою важкої інженерної техніки протягом 2-х днів прибрано 160 тонн будівельного сміття.

Загалом в результаті російського удару по Харкову 23 січня загинуло 10 людей, серед них – дівчинка 8 років.

“Картку харків'янина” можна оформити по-новому: що змінилося

Відтепер отримати "Картку харків'янина" стало ще зручніше, з Порталом електронних сервісів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  У міській раді розповіли, як оформити картку, скориставшись порталом електронних сервісів міста Харкова. Що для цього потрібно – читайте за посиланням.

Ігор Терехов відповів щодо евакуації з Харкова у зв’язку з частими обстрілами

Мер Харкова Ігор Терехов в ефірі нацмарафону зазначив: харків'яни не хочуть залишати рідне місто, але кожен прийматиме "виважене рішення".

"Обстріли тривали під час усієї війни – трохи більше, трохи менше. Але місто Харків завжди залишалося під обстрілами. Так, справді, потужні обстріли. Те, що нині творить російський агресор – це чистий тероризм. Це чистий геноцид проти України, проти української нації. Влучання йдуть житловими будинками, приватними будинками, офісами", — підкреслив мер Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться