Окупанти скинули авіабомби по Харківщині – Генштаб

Бойові дії на двох напрямках Харківщини тривають

Зі сторони Бєлгородської області авіація противника завдавала ударів керованими авіабомбами по території Харківської області, серед бомбардованих – райони населених пунктів Липці, Малі Проходи, Глибоке. Водночас, наші воїни відбили на даний час чотири штурми окупантів у районах Вовчанська, Стариці та Липців, ще дві атаки триває. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ станом на 16:00.

На Куп’янському напрямку противник чотири рази безуспішно намагався штурмувати позиції наших підрозділів біля Берестового та Піщаного.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Харківська обласна військова адміністрація відмовилась надати перелік підприємств, яким дозволено бронювати керівників та частину працівників. Відповідний офіційний запит зробив Харківський антикорупційний центр, інформує портал "Коментарі".

ХОВА пояснила, що подає списки військовозобов’язаних співробітників підприємств, установ та організацій до Міноборони (СБУ, Служби зовнішньої розвідки, розвідувального органу Міноборони) з метою погодження бронювання. Але надати перелік у ХОВА відмовились з двох причин – читайте за посиланням.

Читайте також: Міський голова Харкова Ігор Терехов прибув до військових 13-ої бригади НацгвардіїУкраїни "Хартія". Про це повідомили у бригаді, інформує портал "Коментарі".

"Багато бійців бригади захищало місто-герой від окупації у 2022-ому році, ще коли "Хартія" була ДФТГ. З травня цього року, коли нога окупанта вдруге ступила на Харківщину, військові "Хартії" у запеклих боях стирають загарбників з лиця української Слобожанщини. До захисту регіону із запалом стають місцеві — до "Хартії" долучається щораз більше харків'ян.

Ігор Терехов подякував бійцям, що вже вдруге мужньо стоять на сторожі Харкова. Обговорили застосування військових засобів, які міська влада регулярно постачає нацгвардійцям "Хартії". Влада Харкова обіцяє допомагати бійцям бригади до останнього дня боротьби проти ворога", – зазначили у бригаді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться