Окупанти завдали ударів по селищу під Харковом: є загиблі (ОНОВЛЕНО)

Тип зброї, з якого били, не встановлено

Російська армія завдала щонайменше шість ударів по Слатиному з невідомого типу зброї. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко близько 20 години, інформує портал "Коментарі".

"Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено декілька приватних будинків, у селищі тривають пожежі, які намагаються локалізувати підрозділи ДСНС. За інформацією від місцевих мешканців, під завалами зруйнованих будинків можуть перебувати люди.

Закликаю усіх слатинчан перебувати в укриттях!" – написав голова МВА.

Пізніше начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що внаслідок ворожого обстрілу с. Слатине Дергачівської громади загинула жінка.

На місці працюють рятувальники, ліквідовують пожежі в приватних будинках та господарчих спорудах.

Трьох цивільних людей, які перебували в приміщеннях, вдалося врятувати.

ОНОВЛЕНО: Вячеслав Задоренко повідомив, що у зв’язку з ворожими обстрілами Дергачівщини протягом 10 липня пошкоджено високовольтну лінію електропередач.

"За інформацією Дергачівського РЕМу, наразі енергопостачання відсутнє у всіх старостинських округах громади. Енергетики намагаються вирішити цю проблему. Більш конкретна інформація щодо відновлення світла буде завтра.

Просимо з розумінням поставитися до ситуації. Енергетики працюють на межі можливостей", – написав голова МВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Граната вибухнула прямо біля бійця на Харківщині (ВІДЕО БОЮ)

У розпал ближнього бою проти окупантів бійці Третьої окремої штурмової бригади відразу прийшли на поміч своєму штурмовику. Відео подій опублікували у телеграм-каналі 3-ї штурмової, інформує портал "Коментарі".

"Швидко надали першу медичну, затампонували, наклали турнікет, і він вже передає привіт з окопів підписникам. Продовжуємо відбивати атаки окупантів на напрямку бригади в режимі нон-стоп. Кадри з GoPro від бійця Гаріка і його 3-ї 1-го штурмбату", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Ворог має просування на Харківщині – DeepState

Аналітики проєкту DeepState оновили мапу бойових дій, у пояснювальній записці до якої повідомили про просування ворога біля Синьківки Харківської області, а також Євгенівки та Нью-Йорка на Донеччині.

За даними Генерального штабу ЗСУ, про успіхи однієї чи іншої сторони під час боїв, зокрема, офіційно не повідомляється.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться