На Харківщині прикордонники знищили російську гаубицю: відео

На Харківському напрямку оператори БПЛА нищать ворожу артилерію

На Харківщині прикордонники знищили стару гаубицю ворога за допомогою дрона. Оператори з підрозділу "Quick Death" вразили російську 122-мм гаубицю "Д-30" за допомогою FPV-дрона, перетворивши артилерійську установку на металобрухт. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України. 

Гаубиця "Д-30", розроблена в 1950-х роках у Радянському Союзі, була однією з основних артилерійських систем в армії ворога. Завдяки точному керуванню FPV-дроном, прикордонники змогли точно вразити ціль, мінімізувавши ризики для військових та цивільних осіб. 

“Цього разу в приціл "повітряних снайперів" потрапила 122-мм гаубиця "Д-30", яка була створена ще в кінці 1950-х років в радянському союзі. Ціль знищено, гаубиця перетворена на брухт. Державна прикордонна служба України є невіддільною складовою Сил оборони України та ефективно нищить окупантів та їхню техніку”, - йдеться в повідомленні прикордонників. 


Читайте також: Мешканці Харкова "штурмували" хлібне поле в бік Угорщини 

Прикордонники Мукачівського загону затримали групу чоловіків з восьми різних областей України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України. Під час моніторингу ділянки відповідальності прикордонний наряд побачив осіб, які, долаючи пшеничне поле, прямували в бік кордону з Угорщиною. Загалом було затримано 10 чоловіків, двоє з них намагалися втекти. Усіх затриманих для з’ясування обставин правопорушення і складання протоколів доставили у прикордонний підрозділ. Наразі відомо, що троє із затриманих є жителями Закарпаття, решта - жителі Полтавщини, Житомирщини, Вінниччини, Запоріжжя та міст Харків, Київ і Дніпро.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться