На Харківщині обговорили мобілізацію та заходи безпеки

На Харківщині провели засідання Ради оборони області

У Харкові на засіданні Ради оборони області розглянули питання мобілізаційних заходів. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

"Заслухали доповідь керівника Харківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Павла Житняка. Мобілізаційні заходи на Харківщині тривають за планом", – зазначив голова ХОВА.

Наступне питання — посилення захисту об'єктів енергетичної інфраструктури від дій окупантів.  

"Окремо зупинилися на посиленні заходів безпеки у прифронтових населених пунктах. Подовжена комендантська година діє вже у 201 населеному пункті п'яти районів області.

Дякуємо органам місцевого самоврядування, начальникам РВА, правоохоронцям за оперативне впровадження", – наголосив Синєгубов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканець Харківщини намагався дістатися в Румунію у спеціальних штанах

Прикордонники відділення "Богдан" Мукачівського загону затримали чергових порушників кордону, які збиралися поза пунктами пропуску потрапити в Румунію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України. Найближче до державної межі через високогір’я Карпат змогли дістатися двоє чоловіків – жителі Харківщини та Донеччини.

Мандрівники, на їх думку, добре підготувалися до пішої "прогулянки", а щоб здаватися менш помітними серед лісових хащів, навіть придбали камуфльовані штани-кікімори та футболки. Проте, за 50 метрів до кордону, їх "розсекретив" прикордонний наряд.

Читайте також: 54-річний мешканець Харківщини не з’явився у військкомат: що йому присудили

Прокурори довели, що мешканець селища Шевченкове Куп’янського району у вересні минулого року, будучи військовозобов’язаним, після проходження ВЛК був визнаний придатним до військової служби. Однак, отримавши в листопаді повістку, він без поважних причин не з’явився у визначений час до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки для подальшого проходження служби. Що йому присудили – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться