Окупанти відмовляються виконувати спецзавдання на Харківщині – ОТУ «Харків»

Через це мають нестачу питної води та пального для генераторів

Оперативна обстановка на Харківському напрямку залишається без суттєвих змін. Про це в ранковому зведенні повідомили в оперативно-тактичному угрупованні "Харків", інформує портал "Коментарі".

В районі населеного пункту Глибоке противник проводить евакуацію втрат та здійснює заходи логістичного забезпечення.

Поблизу Лукʼянців на передових позиціях 7-го окремого мотострілецького полку 11-го армійського корпусу через відмови особового складу виконувати спеціальні завдання, спостерігається нестача питної води та пального до генераторів.

У Вовчанську противник продовжує штурмові дії у районі багатоповерхової забудови. Веде повітряну розвідку районів міста з метою виявлення підрозділів Сил оборони.

Протягом минулої доби відбулося 2 бойових зіткнення . російські окупанти також завдали 1 ракетний удар та 35 удар дронами-камікадзе. Позиції Сил оборони України окупанти обстріляли 407 разів.

Від початку цієї доби триває 2 бойових зіткнення у районі Вовчанська та Стариці.

Сили оборони України адекватно реагують на дії та продовжують нищити живу силу, озброєння і військову техніку російських окупантів.

Втрати ворога за минулу добу склали 67 осіб, з них безповоротні - 21, санітарні - 40. В полон потрапили 6 окупантів.

Також на Харківському напрямку ворог втратив знищеними та пошкодженими 63 одиниці озброєння та військової техніки.

Читайте також: У Харківському ОТЦК нагадали, кому треба продовжити дію відстрочки від призову

Начальник відділу військового обліку та бронювання Харківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Любомир Хомицький нагадав про необхідність надання документів до комісій районних ТЦК та СП на продовження дії відстрочки у зв’язку з продовженням строку проведення загальної мобілізації, інформує портал "Коментарі".

Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації надається на строк дії відповідних законних підстав, але не більш як на строк проведення мобілізації, встановлений Указом Президента України. Відповідно до Указу Президента України № 469/2024 строк дії воєнного стану в Україні продовжується з  12 серпня 2024року строком на 90 діб, тобто до 09 листопада 2024 року.

Кому після розгляду комісією варто проходити медичний огляд – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться