По Харкову та області погіршили прогноз: деталі

Якою буде погода найближчими днями

Мешканців Харкова та області попередили про погіршення погодних умов. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

“Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 16 - 17 квітня. У другій половині дня 16 квітня та у першій половині ночі 17 квітня по області та місту очікуються грози (I рівень небезпечності, жовтий)”, - йдеться у повідомленні центру.

Також за даними синоптиків, по Харківській області 17 квітня вдень очікуються місцями пориви вітру 15 - 20 метрів за секунду.

Щодо погодних умов, вдень у Харкові та області істотних опадів не очікується, температура повітря по області вночі становитиме 9 - 14 градусів тепла, вдень 22 - 27 градусів тепла. По Харкову температура повітря вночі коливатиметься в межах 11 - 13 градусів тепла, вдень 22 - 24 градусів тепла.

Ознайомитися детальніше з прогнозом погоди на наступні дні можна за посиланням.

А тим часом пожежна небезпека відступає з деяких районів Харківської області. 

“Погодні умови сприятимуть підвищеній ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню)”, - попередили синоптики. Надзвичайна пожежна небезпека 17 квітня збережеться у Харкові, Великому Бурлуку, Куп'янську, Ізюмі, Слобожанському.

picture

А за даними Українського гідрометцентру 18-19 квітня Харківській області знову фіксуватиметься надзвичайна пожежна небезпека.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області готуються до ліквідації пожеж в лісах. Які заходи впроваджують можна дізнатися тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться