Мешканців Харкова та області попередили про небезпеку

Найближчу годину у місті та області очікується шквал

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 25 червня опублікували у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі".

В найближчу годину 25 червня по місту та області очікується шквал, вітер 15 - 20 м/с.                                          

Оголошено I рівень небезпечності, жовтий. Вже зараз у місті гроза та сильний дощ, у деяких районах з градом, тому мешканцям радять не ходити близько до дерев, вивісок, білбордів, а також не паркувати автівки під деревами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині заборонили в’їзд до деяких населених пунктів

Від сьогодні, з 25.06.2024 року призупиняється проїзд до населених пунктів Борщова, Слобожанське та Липці. Про це повідомили у Липецькій сільській військовій адміністрації, інформує портал "Коментарі".

З чим це пов’язано та коли буде відновлено проїзд – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харківському виші розкрили багаторічну корупційну схему: деталі

За даними слідства, з 2012 по 2023 роки на роботу до університету Харкова було прийнято 9 осіб на посади робітників з обслуговування приміщень, серед яких були родичі і знайомі організаторів протиправної оборудки. "Мертві души" не знаходились на робочих місцях та не виконували функціональні обов’язки, однак щомісячно їм нараховували заробітну плату та премії.

У подальшому фігуранти знімали нараховані суми із зарплатних банківських карток фіктивних робітників вишу та привласнювали ці гроші.

За даними з відкритих джерел вдалося з’ясувати, що у 2023 році серед Харківських вишів лише в одному змінилося керівництво – це Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут". У ХАІ саме з 2018 по 2023 роки ректором був Микола Нечипорук, він же у 2012 році був проректором з науково-педагогічної роботи університету.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться