На Харківщині сталися потужні підриви (ФОТО)

На Харківщині сапери ДСНС знищили 2 нерозірвані авіаційні бомби

Учора сапери ДСНС знешкодили авіабомбу КАБ-250, яку напередодні росіяни скинули неподалік с. Шевченкове Куп’янського району Харківщини. Ворожа авіабомба впала неподалік надвірних забудов приватного сектору та не розірвалась. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Ще одна нерозірвана авіабомба знаходилась на городі поблизу приватного подвір’я у с. Катеринівка Великобурлуцької громади.

Сапери ДСНС ідентифікували боєприпас як КАБ-500, вилучили його і знищили на спеціальному майданчику поза межами населеного пункту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У середмісті Харкова залишили ще одне "попередження" до влади (ФОТО)

Активісти продовжують своєрідно нагадувати міській та обласній владі про необхідність демонтажу усіх згадок про країну-агресора, радянський союз та країн, що підтримали військову агресію проти України.

Чергові фото з розмальованою такою алеєю опублікували в організації "Деколонізація. Україна" Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Харків’янин не прибув до ТЦК та написав відмову від призову: що було далі

Прокурори довели, що у липні 2023 року чоловік отримав повістку для прибуття до Київського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Харкова. Надалі він пройшов військово-лікарську комісію, яка визнала його придатним до служби, та отримав повістку для відправлення до військової частини.

Проте харківʼянин не прибув до Київського районного ТЦК та СП і надав письмову заяву про відмову від призову на військову службу у звʼязку із мобілізацією.  Що було далі – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться