У Харківській області на три дні дали небезпечний прогноз: подробиці

Попередження про небезпечні гідрологічні явища опублікували синоптики

З 23 лютого Харківська область буде знаходитися під впливом антициклонічного типу циркуляції, спостерігатиметься контрастна погода: від від’ємних значень у нічні години до позитивних вдень (до 3-8°С тепла), без опадів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

Зазначається, що такі погодні умови сприятимуть повільному таненню снігового покриву, що може призвести у період 24–26 лютого до незначних підйомів рівнів води на річці Сіверський Донець та малих річках Харківської області на 0,1–0,3 м за добу.

Вода може досягнути позначок затоплення понижених ділянок заплавних територій річок, що є природним процесом. Оголошено I рівень небезпеки, жовтий.

погода в Харківській області, погода в Харкові, паводки в Харкові, затоплення в Харківській області

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У середмісті Харкова залишили ще одне "попередження" до влади (ФОТО)

Активісти продовжують своєрідно нагадувати міській та обласній владі про необхідність демонтажу усіх згадок про країну-агресора, радянський союз та країн, що підтримали військову агресію проти України.

Чергові фото з розмальованою такою алеєю опублікували в організації "Деколонізація. Україна" Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Харків’янин не прибув до ТЦК та написав відмову від призову: що було далі

Прокурори довели, що у липні 2023 року чоловік отримав повістку для прибуття до Київського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Харкова. Надалі він пройшов військово-лікарську комісію, яка визнала його придатним до служби, та отримав повістку для відправлення до військової частини.

Проте харківʼянин не прибув до Київського районного ТЦК та СП і надав письмову заяву про відмову від призову на військову службу у звʼязку із мобілізацією. Що було далі – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться