У передмісті Харкова сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Від отриманих травм чоловік помер на місці аварії

У поліції Харківської області розповіли подробиці аварії, в якій загинула одна людина, ще дві отримали травми, повідомляють "Коментарі. Харків".

Повідомляється, що 16 січня о 10:10 на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що в селищі Пісочин сталося ДТП за участю автомобіля Subaru Forester та Toyota Aurion.

У поліції повідомили, що 58-річний водій автомобіля Subaru Forester здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де зіштовхнувся з автомобілем Toyota Aurion під керуванням 28-річної жінки.

Від отриманих травм чоловік помер на місці аварії. Також з місця ДТП до лікарні госпіталізували 28-річну водійку автомобіля Toyota Aurion та пасажира, 3-річну дівчину. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група.

“Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у поліції Харківської області повідомили про наслідки аварії в Богодухові. За даними поліції, в ДТП семеро громадян травмовані, у тому числі 12-річна дитина. 

Всі постраждалі з травмами різного ступеня тяжкості доставлені в лікарню.  Щодо обставин автопригоди у поліції повідомили, що 14 січня близько 19:50 на трасі “Харків-Суми” на виїзді з міста Богодухів сталося зіткнення автомобілів Chevrolet та ВАЗ-2108.

Детальніше про подробиці аварії читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться